Rosings Park
U K K
Mietityttääkö jokin, mihin et tästä löydä vastausta? Kysy vapaasti! Voit lähettää kysymyksiä foorumin "Apua kysymyksiin" -alueelle, joka on myös vierailijoille avoin tai sähköpostiin.
Pitääkö myös ensimmäisen hahmon jälkeen tulevat hahmot laittaa Uusiin hahmoihin? Entä sivuhahmot ja hevoset?
Kaikki uudet hahmot, myös hevoset ja sivuhahmot, on hyvä laittaa Uusiin hahmoihin, jotta kaikki pelissä olevat ja myös tulevat pelaajat huomaavat uudet lisäykset.
Onko pelaamiselle rajoituksia? Voinko pelata muualla kuin foorumilla?
Ei niin minkäänlaisia. Kirjoita niin paljon kuin ikinä haluat, pelikaverin kanssa tai yksin (muistathan merkitä yksinpelit [Y]-tunnuksella). Voit myös pelata aivan missä haluat ja laittaa sitten pelejäsi näkyville foorumille muiden iloksi.
Jos olen ollut poissa puoli vuotta, saanko palata takaisin pelaamaan?
Totta kai! Tervetuloa vain takaisin. Myös pelistä poistuneet pelaajat ja hahmot ovat tervetulleita takaisin millon tahansa. Kaikilla on joskus epäaktiivisia kausia eikä niissä ole mitään hävettävää tai väärää.
Voinko tehdä samannimisen hahmon kuin mikä pelissä on jo?
Et, valitettavasti. Haluamme pitää hahmot ainutlaatuisina, jotta jostakusta puhuessamme, jokainen tietää kenestä on kysymys joutumatta erittelemään. Siksi meillä on foorumin Infossa nimilista, josta voi tarkastaa suunnittelemansa nimen vapauden, sekä hevosten että ihmisten.
Miten pääsen mukaan Rosingsin pikaviestein käytävään skypekeskusteluryhmään?
Liity mukaan roolipeliin, ja ylläpitäjä tulee kutsumaan sinut mukaan. Voit lisätä Kirken myös muuten skypeesi (jinnitys1990), jos haluaisit esimerkiksi kysellä asioita tulevaan hahmoosi liittyen ennen liittymistäsi.
Miten pikaviestinpelit eroavat foorumilla pelattavista?
Ne on pelattu esimerkiksi Skypessä, mutta muut erot riippuvat täysin pelaajista eikä sääntöjä ole. Yleensä pikaviestinpelit ovat tempoltaan huomattavasti nopeampia ja usein viesteiltään lyhyempiä kuin foorumilla pelattavat.
Roolipelimaailmaan liittyvät kysymykset
Pitääkö hahmoni käydä Rosings Parkin tallilla tai harrastaa hevosia?
Ei. Niin kauan kuin hahmosi on realistiseen nykymaailmaan sopiva ihminen, se on tervetullut.
Pitääkö hahmoni hevosen asua Rosings Parkissa?
Ei tarvitse! Hahmosi hevonen voi oikein hyvin asua kotipihassa olevassa tallissa, naapurin farmilla, läheisellä itsehoitotallilla tai vaikka ratsastuskoululla - missä vain haluat ja mikä sille parhaiten sopii.
Saanko luoda oman tallin peliin?
Tottahan toki! Pelaajat ovat vapaita luomaan ja lisäämään pelimaailmaan. Pelaajamme ovat luoneet lähistölle erilaisia talleja ja sinä olet tervetullut tekemään samoin.
Voiko hahmoni olla työntekijä Rosings Parkissa? Entä jollain toisella pelin tallilla/jonkin pelin hahmon palveluksessa?
Kyllä voi, tervetuloa vain Rosingsiin! Uudet henkilökunnan jäsenet ovat aina tervetulleita Rosings Parkiin. Mikäli haluat hahmosi töihin toisen pelaajan luomalle tallille tai muihin töihin, ota yhteyttä kyseiseen pelaajaan ja neuvottele asiasta. Usein pelaajat kaipaavat myös esimerkiksi yksityisiä hevosenhoitajia hahmoilleen.
Voiko hahmoni olla mikä tahansa työntekijä, myös valmentaja tai vaikka tallimestari?
Kyllä voi!
Saako hahmollani olla kahdeksan hevosta Rosings Parkissa?
Hahmollasi saa olla juuri niin monta hevosta kuin haluat.
Miten liityn peliin?
Luo sinua inspiroiva hahmo ja lähetä sen tiedot foorumin "Uusiin hahmoihin" ja sille kuuluvalle alueelle "Hahmoihin". Et tarvitse lupaa liittymiseen, sillä peli on kaikille avoin.
Milloin voin luoda toisen/kahdeksannen hahmon?
Vaikka heti. Hahmojen luonnille tai hahmomäärälle ei ole rajoja: voit tehdä toisen hahmon vaikka tunti liittymisen jälkeen tai olla koskaan tekemättä yhtä useampaa hahmoa. Voit luoda niin monta hahmoa kuin millä jaksat pelata ja joista jaksat innostua. Kukaan ei vahdi kuinka usein tai paljon pelaat milläkin hahmolla.
Mitä jos kyllästyn hahmooni?
Voit poistaa sen pelistä tai siirtää esimerkiksi sivuhahmoksi, jos et enää halua pelata hahmoa päähahmona. Sivuhahmoja saavat hyödyntää peleissä kaikki pelaajat, ja sivuhahmon luoja saa ottaa sivuhahmonsa myös päähahmoksi.